Postizanje najboljeg svakog dana

Gotovo četiri decenije, DQS Grupa je međunarodno poznata po najvišem kvalitetu i pouzdanosti u certifikaciji procesa ili sistema upravljanja. Iznad svega, naš uspjeh se zasniva na visokom nivou orijentacije na kupce i usluge koja ide daleko dalje od provjere kontrolnih lista. I, naravno, na naše zaposlenike, koji daju sve od sebe svaki dan.

Uvijek smo u potrazi za novim kolegama koji orijentaciju na kupca i usluge vide kao dio vlastite misije. Da li se ovo odnosi na vas? Onda se DQS Gupa raduje Vašoj prijavi!

Loading...
why-work-join-dqs-bunte luftballons
Loading...

Zašto DQS?

DQS Grupa je ponosna na više od 2.500 zaposlenih koji predstavljaju naše vrijednosti u oko 60 zemalja širom svijeta. Angažman zaposlenih je važna ključna komponenta naše korporativne strategije. I, naravno, želimo da nastavimo da rastemo i širimo bazu znanja sa novim kolegama.

U svemu što radimo, naš učinak je presudan. Zalažemo se za kompetenciju širom svijeta, zbog čega tražimo najbolje.

Oni koji rade za DQS Grupu su visoko obrazovani, ističu se nezavisnim razmišljanjem i svakodnevno proširuju vidike.

Sa DQS Grupom imate priliku da se razvijate lično i profesionalno. Podržavamo Vas u Vašem daljem obrazovanju, a u tu svrhu se oslanjamo na našu svjetsku partnersku mrežu.

Ein Team versammelt sich um einen Laptop
Loading...

Upoznajte nas

Po čemu se DQS Group ističe kao poslodavac? Evo šta naši zaposleni kažu:

Lachende junge Frau im Büro
Loading...

Karijera

Želite li biti dio visoko motivisanog tima vrhunski obučenih zaposlenika koji svo svoje iskustvo i stručnost koriste za održivo poboljšanje procesa za klijente? Ako ste i vi spremni postaviti nove standarde i dosegnuti nove horizonte, radujemo se vašoj prijavi.