Postizanje najboljeg svakog dana

Gotovo četiri decenije, DQS Grupa je međunarodno poznata po najvišem kvalitetu i pouzdanosti u certifikaciji procesa ili sistema upravljanja. Iznad svega, naš uspjeh se zasniva na visokom nivou orijentacije na kupce i usluge koja ide daleko dalje od provjere kontrolnih lista. I, naravno, na naše zaposlenike, koji daju sve od sebe svaki dan.

Uvijek smo u potrazi za novim kolegama koji orijentaciju na kupca i usluge vide kao dio vlastite misije. Da li se ovo odnosi na vas? Onda se DQS Gupa raduje Vašoj prijavi!

Loading...
why-work-join-dqs-bunte luftballons
Loading...

Zašto DQS?

DQS Grupa je ponosna na više od 2.500 zaposlenih koji predstavljaju naše vrijednosti u oko 60 zemalja širom svijeta. Angažman zaposlenih je važna ključna komponenta naše korporativne strategije. I, naravno, želimo da nastavimo da rastemo i širimo bazu znanja sa novim kolegama.

U svemu što radimo, naš učinak je presudan. Zalažemo se za kompetenciju širom svijeta, zbog čega tražimo najbolje.

Oni koji rade za DQS Grupu su visoko obrazovani, ističu se nezavisnim razmišljanjem i svakodnevno proširuju vidike.

Sa DQS Grupom imate priliku da se razvijate lično i profesionalno. Podržavamo Vas u Vašem daljem obrazovanju, a u tu svrhu se oslanjamo na našu svjetsku partnersku mrežu.

get-to-know-join-dqs-ein team versammelt sich um einen laptop
Loading...

Upoznajte nas

Po čemu se DQS Group ističe kao poslodavac? Evo šta naši zaposleni kažu:

contact-join-dqs-eine lachende junge geschaeftsfrau steht in ihrem buero
Loading...

Karijera

Želite li biti dio visoko motivisanog tima vrhunski obučenih zaposlenika koji svo svoje iskustvo i stručnost koriste za održivo poboljšanje procesa za klijente? Ako ste i vi spremni postaviti nove standarde i dosegnuti nove horizonte, radujemo se vašoj prijavi.