unparteilichkeit-über-uns-shutterstock_1141652915.jpg
Loading...

Izjava o nepristrasnosti

Izjava o nepristrasnosti

Izvršno rukovodstvo DQS BH - BH cert d.o.o. i svih njegovih podružnica poštuje važnost nepristrasnosti u obavljanju naših aktivnosti ocjenjivanja i certificiranja. Održavaju se procedure za upravljanje bilo kakvim sukobom interesa kako bi se osigurala objektivnost aktivnosti certifikacije.


U tu svrhu slijedimo Globalne principe DQS Grupe

DQS BH - BH cert d.o.o.

beschwerde-dqs-shutterstock_1933502378.jpg
Loading...

Prijavite reklamaciju

DQS Grupa se obavezuje na efikasan i orijentisan prema klijentima tretman reklamacija i žalbi. Povratne informacije kupaca, koje uključuju i reklamacije, smatraju se prilikom za poboljšanje naših usluga. Iz tog razloga, DQS Grupa je zainteresirana za sve povratne informacije, uključujući i žalbe, ako je potrebno.

verstossmelden-dqs-shutterstock_2040224237.jpg
Loading...

Prijavi kršenje

Svi zaposleni, poslovni partneri i kupci, koji žele prijaviti potencijalno kršenje internih smjernica, zakonskih zahtjeva ili principa Kodeksa ponašanja, mogu podnijeti izvještaj menadžeru za usklađenost DQS Grupe. Ovo uključuje izvještaje o potencijalno štetnom ponašanju, npr. ponašanje koje može dovesti do oštećenja imovine ili reputacije DQS Grupe. Vaš izvještaj će se u svakom slučaju tretirati povjerljivo.