Simply leveraging Quality.

U svemu što radimo, postavljamo najviše standarde kvaliteta i kompetentnosti na svakom projektu. Kao rezultat toga, naše akcije postaju mjerilo za našu industriju, ali i naš vlastiti princip vodilja, koji obnavljamo svaki dan.

Smatramo se važnim partnerima naših kupaca, sa kojima radimo u visini očiju kako bismo postigli održivu dodatnu vrijednost. Naš cilj je da organizacijama damo važne impulse dodavanja vrijednosti za njihov poduzetnički uspjeh kroz najjednostavnije procese, kao i maksimalno poštovanje rokova i pouzdanost.

qualitaet-about-dqs-eine geschaeftsfrau liest und arbeitet am laptop
Loading...

Kvalitet

Smatramo se pionirima i inovatorima s ciljem održavanja, stvaranja i poboljšanja međunarodno uporedivih mjerila. Proizvodi, procesi ili usluge tako postaju sigurniji i kvalitetniji širom svijeta.

nachhaltigkeit-about-dqs-luftaufnahme von strand und wald
Loading...

Održivost

Naši certifikati pojednostavljuju globalnu razmjenu između kompanija, regulatornih agencija ili organizacija, a istovremeno jačaju povjerenje kupaca i potrošača u proizvode, usluge i organizacije. Stoga shvatamo da je naš rad važan održivi doprinos društvu.

sicherheit-about-dqs-ein programmierer schreibt code
Loading...

Sigurnost

Informacije predstavljaju značajnu ekonomsku vrijednost za svaku kompaniju. To je temelj njenog postojanja i stoga bitan preduslov za uspjeh. Zaštita ovih informacija je svakodnevni izazov.

Pružamo praktične impulse, čineći kompanije uspješnijim - a s druge strane pružamo orijentaciju i sigurnost i pružamo pouzdanost, stvarajući pravi smisao za kompanije i potrošače u neizvjesnom svijetu.

impartiality-about-dqs-laechelnde geschaeftsfrau spricht mit ihren kollegen
Loading...

Naš liderski pristup

DQS predstavlja najviši kvalitet, kompetentnost i pouzdanost. Da bismo mogli ispuniti ove visoke standarde, potreban je visoko kvalifikovan tim.

Ovdje saznajte više o ljudima iz našeg liderskog tima koji oblikuju DQS grupu i čine nas tako uspješnim.

Dioničari

Naši dioničari su čuvari naših osnovnih vrijednosti, koje istovremeno odražavaju naše visoke standarde kvaliteta.
DQS su prije više od 35 godina osnovali Njemačko društvo za kvalitet (DGQ), Njemački institut za standardizaciju (DIN) i druga njemačka industrijska udruženja sa tvrdnjom da obavljaju certifikacije i audite za organizacije širom svijeta na najvišem nivou. Svojim osnivanjem, DQS je bio prvi nezavisni pružalac usluga certificiranja u Njemačkoj. 2008. godine, američka organizacija Underwriters Laboratories uvela je svoj međunarodni posao certifikacije sistema upravljanja u grupu kao daljnji dioničar, čime je omogućila grupi da napravi veliki korak ka globalnom prisustvu.
Prikaži više
Prikaži manje
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Confident businesswoman standing in front of colleagues
Loading...

Karijera

Naši zaposleni su kompetentni, inovativni i pouzdani, oživljavaju naše osnovne kompetencije. Da li biste također željeli biti dio visoko motiviranog tima dobro obučenih zaposlenika koji koriste svo svoje iskustvo i stručnost za održivo poboljšanje procesa za klijente? Ako ste spremni postaviti nova mjerila i dosegnuti nove horizonte, radujemo se primitku vaše prijave.