MyDQS пропонує прозорість та контроль стану вашої процедури сертифікації для кожного місця. Модуль звітності лише кількома клацаннями показує авторизованим користувачам індивідуальний статус аудитів у вибраних вами місцях. Отримуйте оновлення статусу аудитів, інформацію про своїх аудиторів та варіанти зв’язку зі службою підтримки клієнтів.

Всього кілька кліків дозволять вам створювати оцінки результатів аудиту: переглядати невідповідності та можливості покращення (OFI - opportunities for improvement) окремих місцеположень з розбивкою за стандартними розділами та порівнювати їх з іншими місцями. Або проаналізуйте та порівняйте результати аудиту від менеджера з аудиту з іншими аудитами у вашій організації. Усі звіти можна завантажити для подальшої обробки.

Завдяки новій гнучкій платформі безпека даних клієнтів знаходиться на найсучаснішому рівні. GDPR (General Data Protection Regulation) є головним пріоритетом для DQS. Відповідно, всі дані зберігаються виключно на наших власних серверах у Німеччині, щоб гарантувати дотримання та захист конфіденційності ваших даних.

Якщо ви вже є клієнтом і потрібен доступ, зверніться до відповідального спеціаліста з обслуговування клієнтів у місцевому офісі DQS. Якщо ви хочете стати клієнтом DQS, зв'яжіться з одним з наших місцевих офісів для отримання інформації та індивідуальної пропозиції для вашої організації.

Портал клієнтів MyDQS: mydqs.com

Умови використання

1. Сфера застосування

Використання веб-сторінок, наданих німецькою компанією DQS GmbH, яка сертифікує (процедура з письмовою перевіркою продуктів, процесів, систем або осіб) системи управління (далі «DQS») та порталу клієнтів MyDQS (далі «MyDQS») дозволено виключно на основі цих умов. Будь ласка, уважно прочитайте наступні положення перед першим використанням цих веб-сторінок або порталу клієнтів. Поточні події можуть вимагати оновлення умов у будь-який час. Будь ласка, відкривайте цю сторінку щоразу, коли повертаєтеся на наші веб-сторінки, щоб дізнатися про зміни. Увійшовши на портал клієнтів MyDQS, реєструючись у User Center (Центрі користувачів) та/або починаючи використовувати портал клієнтів та User Center MyDQS, ви приймаєте ці умови використання, оскільки вони час від часу можуть змінюватися.

2. ПОСЛУГИ

2.1 

DQS надає певну інформацію, файли або документи для доступу або завантаження на веб-сторінках, у User Center та в MyDQS.

2.2 

DQS може припинити роботу деяких або всіх веб-сторінок, User Center або MyDQS в будь-який час. Враховуючи природу Інтернету та комп’ютерних систем, DQS не гарантує, що веб-сторінки чи MyDQS будуть постійно доступні.

3. РЕЄСТРАЦІЯ, ПАРОЛЬ

3.1 

Сторінки MyDQS та User Center захищені паролем. Для захисту наших ділових відносин ми надаємо доступ до цих сторінок лише зареєстрованим користувачам. DQS має активувати користувача, перш ніж він чи вона зможе отримати доступ до MyDQS. Користувачі, яким DQS надає права адміністратора, можуть зареєструвати та активувати додаткових користувачів для своєї компанії. Кожен, хто відвідує веб-сторінки DQS, може зареєструватися в User Center. Реєстрація завершується на розсуд DQS. Зокрема, DQS залишає за собою право зробити реєстрацію обов’язковою для веб-сторінок, які раніше були у вільному доступі. DQS може в будь-який час відкликати авторизацію доступу, відключивши облікові дані для входу без пояснення причин, особливо якщо користувач (i) зробив неправдиві заяви під час реєстрації, (ii) порушив ці умови або його чи її обов’язки обережного поводження з обліковими даними для входу, (iii) порушує чинне законодавство під час входу або використання, (iv) не використовував MyDQS протягом тривалого періоду часу або (v) припинив ділові відносини з DQS або з афілійованою компанією з DQS (стосується лише MyDQS).

3.2 

Користувачі MyDQS та User Center надають справжню інформацію під час реєстрації та повідомляють DQS (онлайн, де зазначено) про будь-які зміни без надмірної затримки. Користувачі повинні гарантувати, що вони можуть отримувати електронні листи за наданою ними електронною адресою.

3.3  

Після реєстрації в центрі користувача або після активації для MyDQS адміністратором користувачів від DQS, користувач отримає ім’я користувача та пароль (далі - це "дані користувача"). Дані користувача дозволяють користувачам отримувати доступ до своїх даних, завантажувати документи або файли та змінювати свої дані користувача.

3.4 

Користувачі повинні запобігти доступу до даних користувачів третіми сторонами та нести відповідальність за всі заходи, проведені за даними користувача.
Крім усього іншого, користувачі можуть надати працівникам компанії доступ до порталу клієнтів та до конкретних даних та документів на сайті в MyDQS. При наданні / видаленні доступу та прав доступу користувачі повинні дотримуватися GDPR, а також вимог до захисту даних DQS, компанії користувача та відповідної країни.
Користувачі повинні залишати захищену паролем область в кінці кожного сеансу. Якщо користувач дізнається, що треті сторони зловживають даними користувачів, користувач повинен повідомити DQS в письмовій формі без надмірної затримки та надати попереднє повідомлення електронною поштою, якщо це необхідно.

3.5

Отримавши повідомлення відповідно до розділу 3.4, DQS відключить доступ до захищеної паролем областю за допомогою цих даних користувачів. Доступ не буде відновлений, поки користувач знову не буде консультуватися з DQS.

3.6

Користувачі User Center можуть відписатись із User Center в Інтернеті або в письмовій формі, тим самим видаляючи їх реєстрацію в будь-який час. Потім DQS видалять усі дані користувачів та всі інші особисті дані, що стосуються користувача, які DQS зберігає, як тільки дані будуть більше не потрібні.

 

4. ЛІЦЕНЗІЇ НА ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ, ФАЙЛОВ ТА ДОКУМЕНТІВ

4.1

Ці умови регулюють використання інформації, файлів та документів, доступних на веб-сторінках, у User Center та в MYDQ.

4.2

DQS надає користувачеві неексклюзивну та непередавану ліцензію на використання наданої інформації, файлів та документів в узгодженому обсязі або, якщо такої угоди не було досягнуто, в міру досягнення цілі, яку виконують DQS у наданні та доступних та надання такої інформації, файлів та документів.

 

5. ОБОВ'ЯЗКИ КОРИСТУВАЧА

5.1

Використовуючи веб -сторінки, User Center та MyDQS, користувачі не повинні:

- наносити шкоду особам, особливо неповнолітнім, або порушувати їх права на конфіденційність;
- ображати поза стандартами загальної пристойності своєю поведінкою;
- порушувати права промислової власності та авторські права чи інші права власності;
- піддавати вміст вірусами, троянськими конями або іншими програмами, які можуть пошкодити програмне забезпечення;
- вводити, зберігати або надсилати гіперпосилання або вміст, до яких вони не мають права, зокрема, якщо такі гіперпосилання або вміст порушують зобов'язання щодо конфіденційності або є незаконними; 
- поширювати рекламу або небажані електронні листи ("спам") або необґрунтовані попередження про віруси, несправності, тощо, або закликати до участі в лотереях, багаторівневих маркетингових схемах, листах щастя, фінансових пірамідах чи подібних кампаніях.

5.2

DQS можуть призупинити доступ до веб-порталів у будь-який час, якщо ці умови будуть порушені.

 

6. ГІПЕРПОСИЛАННЯ

Веб-сторінки та MyDQS можуть містити гіперпосилання на сторонні веб-сторінки. DQS не несе жодної відповідальності за вміст цих веб-сторінок, а також не схвалює ці веб-сторінки та їх вміст, оскільки він не контролює пов’язану інформацію, а також не несе відповідальності за вміст та інформацію, що надається там. Їх використання здійснюється на власний ризик користувача (вплив невизначеності (джерело: ISO 19011).

 

7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПОРУШЕННЯ ПРАВ ВЛАСНОСТІ І ЯКОСТІ

Якщо інформація, файли або документи надаються безкоштовно, будь-яка відповідальність за порушення права власності або якісті інформації, файлів та документів, включаючи, без обмежень, стосовно їх правильності, точності, свободи від сторонніх прав власності або авторського права, повнота та/або придатність до використання за призначенням - виключаються, за винятком випадків, що стосуються умисних порушень або шахрайських намірів.

 

8. ІНША ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ, ВІРУСИ

8.1

Відповідальність DQS за дефекти права власності та якості регулюється розділом 7 цих умов використання. DQS не несе жодної відповідальності в будь-якому іншому випадку, якщо не вимагає законодавство, наприклад відповідно до German Product Liability Act (Prodhaftg) або у випадках навмисних проступків, грубої недбалості, травмування життя, кінцівки чи здоров'я, невиконання гарантованих характеристик, шахрайського приховування дефекту або у випадку порушення матеріальних договірних зобов’язань. Однак збитки за порушення матеріальних договірних зобов’язань, проступки без умисла або грубу недбалість, обмежуються передбачуваною шкодою, типовою для договору.

8.2

Незважаючи на постійні зусилля DQS, DQS не гарантує, що веб-сторінки та MyDQS не містять вірусів, троянських коней або інших згубних проактивних систем. Перш ніж завантажувати інформацію / дані, користувачі повинні мати належні заходи безпеки та антивірусне програмне забезпечення для забезпечення власного захисту та запобігання вірусам на веб-сайті DQS.

8.3

Наведені вище положення в розділах 8.1 та 8.2 не змінюють тягар доказування на шкоду користувачеві.

 

9. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ ТА БЕЗПЕКА ДАНИХ

9.1

DQS дотримується застосовних правил захисту даних під час збору, використання та обробки персональних даних користувача. Надсилаючи дані, користувач прямо погоджується з електронною обробкою даних. Користувач має право зняти свою згоду в будь-який час в майбутньому. Крім того, користувач має право перевірити наявність та стан своїх збережених даних після повідомлення DQS в письмовій формі чи в електронному вигляді. Деталі можна знайти в окремій Privacy Policy (Політиці конфіденційності) на веб-сайті.

9.2

DQS зазначає, що Інтернет, як публічна комунікаційна система, завжди схильний створювати вразливості безпеки, які були невідомі до їх появи і, відповідно до сучасного рівня техніки, також не було підстав бути відомими. DQS вживає захисних заходів у міру необхідності після того, як дізнається та проведе дослідження вразливостей безпеки.

 

10. ДОДАТКОВІ УГОДИ, ЮРИСДИКЦІЯ, ЗАСТОСУВАНЕ ПРАВО

10.1

Додаткові угоди повинні укладатися в письмовій формі.

10.2

Якщо користувач є торговцем («Kaufmann») у розумінні Німецького комерційного кодексу (German Commercial Code), місцем юрисдикції є Франкфурт-на-Майні.

10.3

DQS працює та відповідає за окремі сторінки MyDQS. Сторінки відповідають вимогам Федеративної Республіки Німеччина. Якщо користувачі отримують доступ до MyDQS з місць за межами Німеччини, вони несуть виняткову відповідальність за дотримання відповідних положень своїх національних законів і правил. Не дозволяється доступ до інформації, файлів та/або документів у MyDQS із країн, де такий доступ є незаконним. У цьому випадку користувач повинен зв’язатися з DQS, якщо він або вона бажає вступити в ділові відносини з DQS.

10.4

Застосовується німецьке законодавство. Застосування Конвенції про міжнародну купівлю-продаж товарів (UN CISG) виключено.