A MyDQS átláthatóságot és ellenőrzést biztosít az Ön tanúsítási eljárásának állapotáról minden egyes telephelyen. A jelentési modul néhány kattintással megmutatja a jogosult felhasználóknak az auditok egyéni státuszát az Ön által kiválasztott helyszíneken. Az auditok állapotfrissítései, az auditorokról szóló információk és az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételi lehetőségek.

Néhány kattintással értékelést készíthet az auditok eredményeiről: megtekintheti az egyes helyszínek nem megfelelőségeit és javítási lehetőségeit (OFI) szabványfejezetek szerinti bontásban, és összehasonlíthatja azokat más helyszínekkel. Vagy elemezheti és összehasonlíthatja az Audit Managerből származó auditálási eredményeket a cégénél végzett más auditokkal. Minden jelentés letölthető további feldolgozás céljából.

Az új rugalmasan alkalmazkodó platformmal az ügyféladatok biztonsága a legkorszerűbb. A GDPR-nak (általános adatvédelmi rendelet) való megfelelés a DQS számára kiemelt prioritás. Ennek megfelelően minden adatot kizárólag saját németországi szervereinken tárolunk, hogy garantáljuk a megfelelőséget, és az Ön adatainak védelmét.

Ha Ön már ügyfél, és hozzáférésre van szüksége, kérjük, forduljon a DQS helyi irodájának illetékes ügyfélszolgálati szakemberéhez. Ha szeretne a DQS ügyfele lenni, kérjük, forduljon valamelyik helyi irodánkhoz, hogy tájékoztatást és az Ön cégére szabott ajánlatot kapjon.

MyDQS ügyfélportál: mydqs.com