Το myDQS προσφέρει διαφάνεια και έλεγχο της κατάστασης της διαδικασίας πιστοποίησής σας για κάθε τοποθεσία. Η ενότητα αναφοράς εμφανίζει στους εξουσιοδοτημένους χρήστες την ατομική κατάσταση των ελέγχων στις τοποθεσίες της επιλογής σας με λίγα μόνο κλικ. Λάβετε ενημερώσεις για την κατάσταση των ελέγχων, πληροφορίες σχετικά με τους ελεγκτές σας και επιλογές επικοινωνίας με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών σας.

Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να δημιουργήσετε αξιολογήσεις των αποτελεσμάτων των ελέγχων σας: προβάλλετε τις μη συμμορφώσεις και τις ευκαιρίες βελτίωσης (OFI) των μεμονωμένων τοποθεσιών κατανεμημένες ανά τυποποιημένα κεφάλαια και να τις συγκρίνετε με άλλες τοποθεσίες. Ή να αναλύσετε και να συγκρίνετε τα αποτελέσματα των ελέγχων από το Audit Manager με άλλους ελέγχους στον οργανισμό σας. Όλες οι αναφορές μπορούν να μεταφορτωθούν για περαιτέρω επεξεργασία.

Με τη νέα ευέλικτη πλατφόρμα, η ασφάλεια των δεδομένων των πελατών είναι τελευταίας τεχνολογίας. Η συμμόρφωση με τον GDPR (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την DQS. Κατά συνέπεια, όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται αποκλειστικά στους δικούς μας διακομιστές στη Γερμανία, ώστε να διασφαλίζεται η συμμόρφωση και η προστασία του απορρήτου των δεδομένων σας.

Εάν είστε ήδη πελάτης και χρειάζεστε πρόσβαση, επικοινωνήστε με τον αρμόδιο υπάλληλο εξυπηρέτησης πελατών στο τοπικό γραφείο της DQS. Εάν θέλετε να γίνετε πελάτης της DQS, παρακαλούμε επικοινωνήστε με ένα από τα τοπικά μας γραφεία για πληροφορίες και μια εξατομικευμένη προσφορά για τον οργανισμό σας.

Πύλη πελατών MyDQS: mydqs.com