MyDQS nabízí transparentnost a kontrolu stavu vašeho certifikačního řízení pro každé pracoviště. Modul pro podávání zpráv ukazuje oprávněným uživatelům stav jednotlivých auditů na vámi zvolených místech pouhými několika kliknutími. Získejte aktualizace stavu auditů, informace o svých auditorech a možnosti kontaktu na zákaznický servis.

Pouhých několik kliknutí vám umožní vytvářet hodnocení výsledků auditů: zobrazit neshody a příležitosti ke zlepšení (OFI) jednotlivých lokalit v členění podle kapitol normy a porovnat je s ostatními lokalitami. Nebo analyzujte a porovnávejte výsledky auditů ze Správce auditů s jinými audity ve vaší organizaci. Všechny zprávy lze stáhnout pro další zpracování.

Díky nové responzivní platformě je zabezpečení dat zákazníků na špičkové úrovni. Soulad s GDPR (Obecné nařízení o ochraně osobních údajů) je pro DQS nejvyšší prioritou. V souladu s tím jsou všechna data uložena výhradně na našich vlastních serverech v Německu, aby bylo zaručeno dodržování předpisů a ochrana soukromí.

Pokud jste již zákazníkem a potřebujete přístup, obraťte se na odpovědného pracovníka zákaznického servisu v místní pobočce DQS. Pokud se chcete stát zákazníky společnosti DQS, obraťte se na některou z našich místních poboček, kde vám poskytneme informace a nabídku přizpůsobenou vaší organizaci.

Zákaznický portál MyDQS: mydqs.com