Registrujte se sada i besplatno primite Bijeli papir "ISO 9001 i ISO 27001 u eri digitalizacije".

 

U našem Bijelom papiru pročitajte

  • Koliko je papira potrebno za kvalitet?
  • Pravi način za rukovanje dokumentiranim informacijama
  • Efikasna zaštita dokumentiranih informacija
  • ISO 27001: Osnova za sigurnu digitalizaciju

 

Sažetak upravljanja

Brzina distribucije i obrade informacija je veliki izazov u današnjim organizacijama. Zbog raznolikosti informacija, sve je teže identifikovati informacije koje su ključne i relevantne za organizaciju i njen sistem upravljanja. Istovremeno, korištenje modernih sredstava komunikacije za upravljanje dokumentiranim informacijama stvara potpuno nove aspekte. Dostupnost, integritet i povjerljivost postaju sve važniji. Međutim, kako se stepen dostupnosti povećava, sigurnost informacija opada, osim ako se ne preduzmu adekvatne mjere zaštite. ISO 27001 može biti rješenje.

auditor-dqs-anderas altena
Loading...

Autor

Andreas Altena

Generalni direktor Sollence® GmbH, konsultant, trener i auditor izvrsnosti DQS-a. Osnovne kompetencije: organizacioni razvoj i integrisani sistemi upravljanja, kvalitet, sigurnost informacija, upravljanje rizicima i (IT) uslugama.

expertin qualitätsmanagement - dqs - angelika müller
Loading...

Autor

Angelika Müller

Generalni direktor Sollence® GmbH, DQS auditor i trener/fasilitator sa ključnim kompetencijama u upravljanju kvalitetom, organizacijskom razvoju i razvoju ljudskih resursa, upravljanju rizicima, obrazovanju, zdravstvenim/socijalnim uslugama, operativnom zdravstvenom menadžmentu, izvrsnosti usluga, član odbora DGQ e.V.

experte für informationssicherheit - dqs - dr holger grieb
Loading...

Autor

Dr. Holger Grieb

Konsultant, DQS auditor i trener sa ključnim kompetencijama u softverskom i organizacijskom razvoju, kao i kvaliteti, sigurnosti informacija, rizicima i (IT) uslugama, između ostalog. Predavač za "Međunarodni sistemi upravljanja".

Kako preuzeti Bijeli papir

Prvo se morate registrovati. Molimo koristite formular na ovoj stranici.
Nakon registracije, od nas ćete dobiti e-mail u kojem se traži da potvrdite svoju e-mail adresu.Napomena: Ne možemo vam poslati Bijeli papir bez potvrde.
Nakon što potvrdimo vašu email adresu, poslat ćemo vam Bijeli papir.